Guia d'ocells

Guia d’ocells de la Cerdanya.

Aquesta obra tracta totes aquelles espècies d’ocells que en algun moment de l’any pots trobar a la Cerdanya, sigui puntualment o aquelles més comunes i que t’han delectat totes les albades de primavera amb els seus cants i refilets. La guia consta de 138 espècies, descrites exhaustivament; 49 espècies mencionades, les més insòlites o excepcionals i 70 il·lustracions.

Aquesta guia de camp ofereix el primer recull d’informació sobre les aus a la Cerdanya. No pretén ser un volum enciclopèdic, l’objectiu simplement és transmetre el coneixement necessari per poder identificar les aus del nostre territori tot gaudint de la impressionant bellesa de la comarca.

Si et vols iniciar al birdwatching, trobaràs una entenedora descripció física de cada espècie, una transcripció fonètica del cant i un enllaç QR per escoltar-lo, una il·lustració (de les espècies més comunes o representatives), la probabilitat d’aparició, l’ambient on la podràs trobar i quan la podràs trobar. Si vols aprofundir una mica més, trobaràs informació sobre l’alimentació i la reproducció. Aquelles espècies que són molt similars entre elles consten d’un apartat específic on aprendràs a diferenciar-les.

Compra’l!

Informació

projecte

Client

Edicions Salòria

Software

Adobe InDesign

Adobe Photoshop